2024-06-11

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara MYO 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Malkara Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ, Malkara Baro Temsilcisi Av. Ergün VARDAR, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Başkomiser Deniz KARATAŞ, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga ÖZÇOBAN, Müdür Yardımcıları   Öğr. Gör. Ender ÇAKAL ve Öğr. Gör. Deniz AZABAĞAOĞLU, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman YÜKSEL, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Malkara MYO Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Malkara MYO Birincisi Makine Programı Öğrencisi Tolga Can GÜNEŞ, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında MYO 1.’si Tolga Can GÜNEŞ, 2.’si Berkay ORMANCI ve 3.’sü İsmail DOLU ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında MYO akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Ardından Elektrik Programı Öğretim Görevlisi Engin GÜRFİLİZ tarafından mezunlara "Meslek Yemini" ettirildi. 

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.