2024-06-07

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in eşi Selda ŞAHİN Hanımefendi, Kızılay Tekirdağ İl Başkanı Hamiyet ÇİZEN, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Vekili Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan DÖKMECİ, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DOĞUER ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi Doğa Nehir ÇINAR, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Doğa Nehir ÇINAR, Fakülte 2.’si Alperen ALKAN ve Fakülte 3.’sü Haydar KAPU ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Bölümlere göre sahneye çıkan öğrencilere Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Handan DÖKMECİ, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DOĞUER ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru ÖNLER tarafından Meslek Yeminleri ettirildi.

Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.