2024-06-07

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR, Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Abdullah YİNANÇ, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Faruk AÇIKGÖZ, Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özlem BOZKURT ve Öğr. Gör. Dr. Fatma Funda ÖZDÜVEN, akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından MYO Birincisi Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencisi Ayça FİLİZ, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında MYO 1.’si Ayça FİLİZ, 2.’ler Sezgin AKSOY ve Derya GÜLBAHAR ve 3.’sü Soner KUTLAR ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında MYO akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.