2023-09-06

Değerli Bilim İnsanları,

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN himayelerinde, 11-13 Ekim 2023 tarihlerinde "Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi I. Uluslararası Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Sempozyumu" adlı bilimsel etkinlik gerçekleştirilecektir.

Sempozyum, farklı ülkelerden bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirerek, çalışmalarını sunma, bilgilerini paylaşma ve ulusal ve uluslararası iş birliklerine imkân sağlayacak bir platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Sempozyum hakkında ayrıntılara web adresinden erişebilirsiniz:

Sempozyum Hakkında;

• Uluslararası hakemli ve online olarak düzenlenecektir.
  • Bildiri özetleri çift kör hakem yöntemiyle değerlendirilmektedir,
  • Sempozyum sonrası ISBN'li bildiri özetleri web sitesinden pdf olarak yayınlanacaktır,
  • Sempozyum sadece online olarak yapılacaktır,
  • Sempozyuma katılım ücretsizdir,