2024-06-05

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Müzehher YAMAÇ ve Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN, Fakülte akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından Fakülte Birincisi İşletme Bölümü Öğrencisi Nureddin MESUT, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında Fakülte 1.’si Nureddin MESUT, Fakülte 2.’si Atakan EROL ve Fakülte 3.’sü Aleyna SERYAN ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.