2023-08-29

Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK’ten Üniversitemiz Rektörüne İade-i Ziyaret

2023/376 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tekirdağ Valisi olarak atanmış bulunan Vali Recep SOYTÜRK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ve Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL da yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Valisi olarak atanan Recep SOYTÜRK’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti..

Ziyaret sonunda Tekirdağ Valisi Recep SOYTÜRK şeref defterini imzaladı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de günün anısına NKÜ İlahiyat Fakültesi tarafından gerçekleştirilen “Tekirdağ’da Dini ve Kültürel Hayat” ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri: Alimler, Eserler, Kurumlar” isimli sempozyumların aynı adlı bildiri kitaplarını Vali Recep SOYTÜRK takdim etti.