2023-09-14

Tekirdağ’lı Millî Atlet Emirhan AKÇAKOCA’dan Rektörümüze Ziyaret

İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda kendisine ait dünya rekorunu geliştirerek, Avrupa şampiyonu olan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Sporcusu Tekirdağ’lı Millî Atlet Emirhan AKÇAKOCA ve annesi Özlem AKÇAKOCA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Asım TUNÇEL de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nün yeni öğrencisi Millî Atlet Emirhan AKÇAKOCA’yı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.