2023-08-04

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 5. Bölgesel Erasmus Toplantısı Gerçekleşti

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 5. Bölgesel Erasmus Toplantısı açılışı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, Prof. Dr. Evren Karayel GÖKKAYA, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ARAS, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi personelleri Selçuk BÜYÜKYILMAZ, Nadire Beyza ERBİL ÇETİNKAYA ile TÜB üyesi üniversitelerin Erasmus Koordinatörleri ve birim çalışanları katıldı.

Erasmus alanındaki güncel konulara değinilen toplantıda, Erasmus birimi çalışanları tarafından kendi üniversitelerindeki iyi uygulama örnekleri ve yaşanılan sorunlar paylaşılarak TÜB üyesi üniversiteleri arasında Erasmus hareketliliği çerçevesinde iş birliğinin artırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.