2024-05-13

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) “Sınıf İçi İyi Uygulama Örnekleri – III” Semineri Düzenlendi



Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında “Sınıf İçi İyi Uygulama Örnekleri – III Semineri” düzenlendi.

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Yabancı Diller Yüksekokulları Alt Çalışma Grubu (YDYO AÇG) tarafından düzenlenen “Sınıf İçi İyi Uygulama Örnekleri” isimli seminer serisinin üçüncüsü olan “Yazma Yeterliliğinin Geliştirilmesinde Çok Ortamlı Geri Bildirim Uygulamaları” başlıklı etkinlik, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından çevrim içi olarak yapıldı.

Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Handan KÖKSAL’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminerde, aynı yüksekokulda görevli öğretim elemanı Öğr. Gör. Furkan KOCA sunumuyla etkinliğe katkı sağladı.

Seminerde yabancı dil öğretiminde çok ortamlı geri bildirimler ile sınıf içi geleneksel yazılı veya sözlü geri bildirimlerin farklarına değinildikten sonra çok ortamlı geri bildirim hazırlamada kullanılabilecek dijital araçlar tanıtıldı. Çeşitli üniversitelerden katılımcılarla gerçekleştirilen seminer, katılımcıların soru ve yorumlarıyla tamamlandı.