2023-04-19

TÜBİTAK 1071 ULUSLARARASI ARAŞTIRMA FONLARINDAN YARARLANMA KAPASİTESİNİN VE ULUSLARARASI AR-GE İŞBİRLİKLERİNE KATILIMIN ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEKTİR



Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) kapsamında Kırklareli Üniversitesi Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Başkanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde “TÜBİTAK 1071 – Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Artırılmasına Yönelik Destek Programı” bilgilendirme günü etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik 28 Nisan Cuma günü saat 10:30-12:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak Microsoft Teams uygulaması üzerinden, TÜBİTAK Bilimsel Programlar Başuzmanı Sn. Ebru İMAMOĞLU’nun katılımı ile gerçekleştirilecektir.

TÜBİTAK 1071 – Uluslararası Araştırma Fonlarından Yararlanma Kapasitesinin ve Uluslararası Ar-Ge İşbirliklerine Katılımın Artırılmasına Yönelik Destek Programı” bilgilendirme günü etkinliğine Trakya Üniversiteler Birliğine Üye Üniversitelerimizin akademik personeli davetli olup; program afişi ve içeriği aşağıda sunulmaktadır.

Etkinliğe katılım için 27/04/2023 tarihine kadar aşağıdaki linkten kayıt yapılması beklenmektedir.

Kayıt Linki: https://pgko.klu.edu.tr/Formlar/128-etkinlik-kayit-formu.klu

Microsoft Teams Toplantı Linki: https://bit.ly/40jcMf8

Youtube Canlı Yayın Linki: https://youtube.com/live/LbUp9-jnHUI?feature=share

Etkinliklerimizi Takip İçin

http://www.tub.gov.tr
https://twitter.com/tub_govtr
https://www.instagram.com/tub_govtr/
https:www.youtube.com/@trakyauniversitelerbirligi4319