2017-03-07

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan’dan Üniversitemize Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün ile Ayşe Doğan, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, TÜGVA Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Emanet ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Namık Kemal Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilal Erdoğan, gerçekleştirilen özverili çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi’nin bölgenin ve ülkenin öncü üniversiteleri arasında olma hedefine kısa zamanda ulaşacağını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi  Bilal Erdoğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı çalışmayı günün anısına takdim etti.