2014-03-26

Türk Sanatında Kültürel Köprüler

Üniversitemizin Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Resim Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dalila Özbay organize ettiği ve katıldığı, Bölüm Başkanı Doç. Melihat Tüzün ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay katıldığı “Türk Sanatında Kültürel Köprüler” adlı sergi, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Yüksel Sabancı Sanat Merkezi’nde, 1 Nisan 2014 tarihinde açılacaktır. İlk etkinlik Romanya’da “Türk Sanatından Değerler” adlı sergi ile başlamıştı. Macaristan’da “Türk Sanatından Kareler” adı sergi ile devam ederek nihayet “Türk Sanatından Kültürel Köprüler” adı ile Türkiye’de açılacak ve bu sergi ile tamamlanacaktır.

Diğer ülkelerdeki sergiler gibi bu sergi de uluslararasında sanatsal köprüler kurmayı hedeflemektedir. Ülkemizde ilgiyle izleneceğini ümit ederek tüm sanatseverleri sergimize davet ediyoruz.

Afiş için tıklayınız.