2015-12-18

Türkiye Ekonomisi ve Finansal Gelişmeler Konulu Konferans

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Arzova, Üniversitemiz Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda, ''Türkiye Ekonomisi ve Finansal Gelişmeler'' konulu konferans verdi.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğretim Görevlisi Kerem Öztürk'ün katkıları ile düzenlenen konferansa Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kadir Ertürk ve öğretim elemanları katıldı.

Konferansta Arzova; ''Türkiye Ekonomisi'nde yaşanan güncel gelişmeler, küresel ekonomik konjönktür ve petrol fiyatları, altın ve döviz fiyatları ve yaşanan krizler konusunda açıklama yaptı. Ayrıca öğrencilerimize, hayata karşı nasıl bir duruş sergilemeleri gerektiği, bilime ve iş hayatına olan bakış açıları gibi konularda da sohbet tadında açıklamalarda bulundu.

Konferansın son bölümü, karşılıklı soru-cevap şeklinde geçti. Konferans sonunda Malkara Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Kadir Ertürk Prof. Dr. Burak Arzova'ya günün anısına Namık Kemal Üniversitesi logolu hediyelerini takdim etti.