2023-12-16

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’nden (TEİAŞ) Rektörümüze Ziyaret

TEİAŞ Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Gülşah ÇEKMEZ, Eğitim Teknolojileri Müdürü Mehmet TURHAN, Elektrik-Elektronik Mühendisi Ömer Ramazan TAŞKIN, Elektrik-Elektronik Mühendisi Bülent GÜLER, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, TBMYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Elektrik ve Enerji Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap AKDEMİR, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fatma Funda ÖZDÜVEN ve Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL da yer aldı.

Ziyarette kurumlararası iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.

Ziyaret sonunda TEİAŞ Kurumsal Gelişim Daire Başkanı Gülşah ÇEKMEZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdimde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de Daire Başkanı Gülşah ÇEKMEZ’e Üniversitemizin prestij kitabı olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri”ni takdim etti.