2023-10-12

Uzaktan Eğitim Sistemi Güncelleme Eğitimi



Üniversitemiz bünyesinde Uzaktan Eğitim Sistemi’nin (ALMS) güncellenmesi için hizmet alımının yapıldığı firma kaynaklı olarak çalışma başlatılacaktır. Çalışmanın 13.10.2023 (Cuma) tarihinde 23:30’da başlatılması planlanmaktadır. İlgili saatten itibaren Uzaktan Eğitim Sisteminde kesintiler meydana gelecektir. 
 
Yeni versiyon güncellemesinden sonra şu anda kullanılmakta olan Uzaktan Eğitim Sistemi’nin kullanıcı ekranları değişecektir. Çevrimiçi ders yapan öğretim elemanlarımızın ihtiyaç duyabileceği kullanım kılavuzları yardim.kampus365.com sitesinde yer almaktadır.
 
Ayrıca yazılım üretici firma tarafından 12/10/2023 (Perşembe) tarihinde, saat 16:00’da çevrimiçi eğitim ALMS sistemi üzerinden düzenlenecek olup, öğretim elemanlarımız “ALMSkullanıcıadı_öğrenci” kullanıcı adı ile (şifre TCKN son 4 rakamı) eğitime canlı olarak katılabileceklerdir. Ayrıca eğitim videosu ALMS sisteminde kayıtlı kalacak olup, istenildiği zaman yukarıdaki kullanıcı adı ile giriş yapıp videoyu tekrar seyredebileceklerdir.