2019-10-11

Vali Yardımcılarından Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesine göre Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevlerine atanan Ali DURSUN ve Ahmet NARİNOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN' e nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Yardımcıları Ali DURSUN ve Ahmet NARİNOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeler ile Tekirdağ' a ve bölgeye birçok katkı sağlayacağına gönülden inandıklarını söylediler.

Rektör ŞAHİN de Vali Yardımcılığı görevlerine atanan Ali DURSUN ve Ahmet NARİNOĞLU’nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevlerinde başarılar diledi.  Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Şehir ve Ülkemiz için uyum içerisinde çalışarak Tekirdağ’a ve Bölgemize katkı sağlayacaklarını” dile getirdi.