2014-06-11

Yenilenen Kalp Damar Cerrahisi’nin İlk Açık Kalp Ameliyatı Başarılı Bir Şekilde Tamamlandı



Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi yoğun bakım ünitesi ve ameliyathanesinin son teknolojik cihazlarla donatılmasından sonra gerçekleştirilen ilk açık kalp ameliyatı başarılı bir şekilde tamamlandı.

Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özcan Gür, Yrd. Doç. Dr. Selami Gürkan ve Yrd. Doç. Dr. Gündüz Yümün tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ameliyat geçiren hastayı hastanede ziyaret etti. Hastanede yatmakta olan hastanın son durumu hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek hastaya başarılı geçen ameliyat sonrası acil şifalar diledi.

Prof. Dr. Osman Şimşek, daha sonra Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin diğer ünitelerinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalar da kendilerine sunulan kaliteli sağlık hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür ettiler.