2023-09-14

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’ndan Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Niyazi ARSLAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ve Üniversitemiz Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimi (ZİRAATBİYOTEK) Müdürü Doç. Dr. Hayat TOPÇU da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’na günün anısına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.