2021-12-09

Çorlu OSB’den Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Cem FİTOLOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Üniversite - sanayi iş birliğinin önemine değinen Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Tekirdağ ve Trakya’nın kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.

Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cem FİTOLOĞLU da ülkenin en hızlı gelişen üniversitelerinden biri olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Tekirdağ’ın kalkınmasında Üniversitemizin payının büyük olduğunu vurguladı.