2023-12-05

Çorlu Sadık Ahmet Sağlık Meslek Lisesi Öğrencilerinden Ziyaret



Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonuyla Çorlu Sadık Ahmet Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek bilgi aldılar.

Gezi kapsamında öğrencilere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Feyza Çağla ORAN ve bölümlerin hocaları tarafından Sağlık Bilimleri Fakültesi ve bölümleri tanıtıldı. Sonrasında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ramadan Bilgin AKALIN ve bölümlerin hocaları tarafından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi aktarıldı.

45 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezide öğrenciler laboratuvarlardaki cihaz ve malzemeleri incelediler. Yetkililer tarafından öğrencilere bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları ile puanlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Gezi sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.