2015-11-16

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Düzenlendi

2015-2016 Eğitim Öğretim yılında öğrenci sayısının 32 bine ulaştığı Üniversitemizde, yeni kayıt yaptıran öğrencilere kulüp ve sosyal aktiviteleri tanıtmak amacıyla, Sosyal Yaşam Merkezi’nde “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” düzenlendi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, toplulukların kendilerini tanıtarak ekiplerine yeni üyeler kattığı standları tek tek gezerek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin derslerinden arta kalan serbest zamanlarını en iyi biçimde değerlendirmelerine yönelik olarak, ilgi alanlarına göre kültürel ve güzel sanatlarla faaliyetlere katılmaları amacıyla açılan öğrenci topluluklarının tanıtım günlerinde öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Yıl boyunca aktif olarak faaliyet gösteren, fotoğrafçılıktan,  latin danslarına, satrançtan tarih alanına geniş bir yelpazede açılmış olan 75 öğrenci topluluğundan ilgi alanınıza göre olanlara katılarak kendinizi geliştirme olanağı bulabilirsiniz.