2023-12-04

Üniversitelerarası Bölgesel Lig Grup Futbol Müsabakaları Açılış Töreni Tekirdağ NKÜ’de Gerçekleşti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2023-2024 yılı Üniversitelerarası Bölgesel Lig (ÜNİLİG) Grup Futbol Müsabakaları açılış töreni Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Müsabakaların Açılış Törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Serkan AYDIN, diğer üniversitelerin heyetleri, Spor Kompleksi idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatarak; “Sevgili genç kardeşlerim, sizler Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını kutladığımız Türkiye Yüzyılı’nda ve ikinci asrın inşasında önemli roller oynayacaksınız” dedi. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, futbol müsabakalarında mücadele edecek tüm sporculara başarılar diledi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi’nin futbol takımlarının katılımıyla gerçekleşecek müsabakalar 04-08 Aralık 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde oynanacak.