2023-10-30

Üniversitemiz 100. Yıl Spor Etkinlikleri Kapanış Töreni Gerçekleşti

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle düzenlenen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 100. Yıl Spor Etkinlikleri başarı ile tamamlanarak dereceye giren öğrencilere belgeleri törenle takdim edildi.

Üniversitemiz Spor Kompleksinde gerçekleşen törenin sunuculuğunu Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN yaptı. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN da yaptığı konuşmada dereceye giren öğrencileri tebrik etti ve “Cumhuriyetimizin 100. Yılını hep birlikte kutlamamıza vesile olan etkinliklerimize gerçekleştirdiğiniz değerli katılımlarınız için çok teşekkür ederim. Daha nice 100 yıllara inşallah!” dedi.

Sonrasında etkinlikte derece alan ve katılım gösteren öğrencilere belgeleri takdim edildi. Programda 100. Yıl Spor Etkinliklerinin düzenlenmesinde görev alan gönüllü öğrenciler ile Üniversitemiz personeline de belge takdiminde bulunuldu.

100. Yıl spor etkinlikleri Mini Futbol, 3x3 Basketbol, Güreş Korumalı Futbol, Karate, Masa Tenisi, Atletizm, Tenis ve Boks olmak üzere 9 branşta yoğun katılımla gerçekleşti. Gösteri Maçları Yapan Spor Branşları ise Güreş, Korumalı Futbol, Karate ve Boks oldu.

Dereceye giren öğrencilerimiz;

3X3 BASKETBOL 1.  3A Takımı