2023-08-21

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK’a Ziyarette Bulundu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK’a ziyarette bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul Ofisinde gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Spor tesislerinin öğrencilerimiz açısından daha sağlıklı, donanımlı ve değişik spor dallarına yönelik planlanan yatırımları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ziyaretle ilgili “Başarılı tesisleşmeler sporun gençler arasında yaygınlaşmasını sağlıyor. Sayın Bakanımız ile Üniversitemize yapılması planlanan spor tesisleri ile alakalı verimli bir görüşme yaptık. Nazik kabulleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.