2023-11-01

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN Hayrabolu ve Şarköy Meslek Yüksekokullarını Ziyaret Etti

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, yeni eğitim binalarında hizmet vermeye başlayan Hayrabolu Meslek Yüksekokulu ve Şarköy Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyarette Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Serkan AYDIN, Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR da yer aldı.

Meslek Yüksekokullarında incelemelerde bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN akademik ve idari personel ile bir araya gelerek Yüksekokulların yürüttüğü çalışmalar ve ihtiyaçları hakkında kendilerinden bilgi aldı.

Binalardaki yeme içme hizmetlerini de denetleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, yemekhanelerin düzeni ve işleyişi ile ilgili Yüksekokul Müdürleri ile fikir alışverişinde bulundu.