2019-02-01

Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Trakya Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel BAYRAK, Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. İsmail KILIÇ, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Enver Erdinç DİNÇSOY ve Eczacılık Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Kimyager Tahir BAKKAL, Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör ŞAHİN, iki Üniversite arasındaki akademik işbirliklerin güçlenmesi gerektiği yönünde açıklamada bulunurken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.