2023-12-28

Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti

Üniversitemizde ‘Vuslatının 750. Yılında Bir Bilge Olarak Hz. Mevlana ve İnsan’ konulu konferans veren Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan ALTINTAŞ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, Tekirdağ Diyanet İhtisas Merkezi Müdürü Abdullah ARSLAN ve Tekirdağ İhtisas Merkezi Öğr. Gör. Dr. Ayhan ŞEN de yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Prof. Dr. Ramazan ALTINTAŞ’a Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı takdim etti.