2019-02-06

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Barbaros’tan arkadaşları Mustafa KANCABAŞ ve beraberindeki Hasan KANCABAŞ, Hakan BAYDAR ve Tevfik IHLAMUR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Mustafa KANCABAŞ ve beraberindekiler, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i yeni görevinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile gurur duyduklarını, Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in de hemşerileri olarak kendisinin bu yeni görevinin Şehir ve Üniversite arasındaki bağı daha da kuvvetlendireceğine inandıklarını ifade ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Şehre ve bölgeye katkı sunan bir yükseköğretim kurumu olarak halkımızın takdirini kazanmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz” diye konuştu.