2023-05-05

Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Banu BOYNUKARA ve eşi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan BOYNUKARA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Prof. Dr. Banu BOYNUKARA, ‘Hastalık Direncinde Konak Faktörleri’ adlı kitap bölümünün ortak çevirisini gerçekleştirdiği ‘Kanatlı Hayvan Hastalıkları’ adlı çeviri kitabı Rektör ŞAHİN’e takdim etti. Prof. Dr. Hasan BOYNUKARA da akademik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Rektör ŞAHİN ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kitap için tebrik ederek, başarı temennisinde bulundu.