2024-01-09

Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO’da ‘Klinik Mühendislik Birimleri Söyleşisi’ Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda 08.01.2024 tarihi saat 10:00'da "Klinik Mühendislik Birimleri" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Teknik Bilimler MYO Amfisinde gerçekleştirilen söyleşiye Biyomedikal Teknikerleri Derneğinden Zafer YALDIZ ve İsmail ŞAHİN ile Davon Bilişim'den Burak KARAKOYUN konuşmacı olarak katıldı.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programından ve Çorlu Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Programından öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Klinik Mühendislik Birimlerinin yapısı, dünü, bugünü ve geleceği ele alındı.