2024-01-25

Üniversitemiz Uluslararası Üniversite Derecelendirme Komisyonu Çalışmalarına Başladı

Üniversitemiz Uluslararası Üniversite Derecelendirme Komisyonu Rektörlük Binası Toplantı Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya, komisyon üyeleri Prof. Dr. Hakan KANDEMİR, Doç. Dr. Bahadır BATAR, Doç. Dr. Coşkun AKDENİZ, Doç. Dr. Hazım Serkan TENİKECİLER, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN, Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL, Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞÇI DURGUT, Öğr. Gör. Dilşen ÇAKMAK, Öğr. Gör. Nazlı Çağıl KÜÇÜKGÖKSEL ve Öğr. Gör. Osman ÖZCAN katıldı.

Toplantıda gündem maddeleri olarak, uluslararası görünürlüğün artırılması çalışmalarının yürütülmesi için komisyonun görevleri, bu çalışmalarda yapılacak iş ve işlemler ile komisyon üyelerinin görev dağılımlarının belirlenmesi gibi konular görüşüldü.