2024-03-22

Üniversitemiz Uluslararası Üniversite Derecelendirme Komisyonu İkinci Toplantısını Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Uluslararası Üniversite Derecelendirme Komisyonu, 19 Mart 2024 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN Başkanlığında ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya komisyon üyeleri, Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Prof. Dr. Hakan KANDEMİR, Doç. Dr. Bahadır BATAR, Doç. Dr. Coşkun AKDENİZ, Doç. Dr. Hazım Serkan TENİKECİLER, Doç. Dr. Semahat AYSU, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN, Arş. Gör. Dr. Can Burak ÖZKAL, Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞÇI DURGUT, Öğr. Gör. Dilşen ÇAKMAK, Öğr. Gör. Nazlı Çağıl KÜÇÜKGÖKSEL ve Öğr. Gör. Osman ÖZCAN katıldı.

Toplantıda gündem maddesi olarak, hangi derecelendirme kuruluşlarına hangi bilgilerin iletilmesi gerektiği hususu görüşüldü. Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ “GreenMetric” ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, diğer komisyon üyeleri de konuya ilişkin görüşlerini ifade ettiler.