2023-09-20

Üniversitemiz Veri Olanaklarının Arttırılmasına Yönelik Toplantı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz araştırma girdi ve çıktılarının ölçümü, güncel eğilimlerin takibi ve makalelerin, dergilerin, kurumların, yazarların ve bölgelerin karşılaştırılmasına yönelik raporlama hususlarında toplantı düzenlendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rıfat BİRCAN, Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ATEŞ, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim PALABIYIK, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Coşkun AKDENİZ, İlahiyat Fakültesi’nden Arş. Gör. Dr. Halil İbrahim DELEN, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sevim GAYTANCIOĞLU ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT katıldı.

Toplantı, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının veri elde etme, analiz etme ve değerlendirme olanaklarının arttırılmasına yönelik gündemle gerçekleştirildi.