2024-01-17

Üniversitemizde Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Değerlendirme Komisyonu 2024 Yılı İlk Toplantısı Gerçekleştirildi



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ‘Üniversite Sanayi İş Birliği Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Değerlendirme Komisyonu 2024 Yılı İlk Toplantısı’ gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında yapılan toplantı, 17.01.2024 tarihinde çevrimiçi olarak, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Değerlendirme Komisyonu üyeleri Prof. Dr. Fulya TAN, Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN, Doç. Dr. Coşkun AKDENİZ, Dr. Öğr. Üyesi Cihan SOYDAN, Dr. Öğr. Üyesi Emrehan YAVŞAN, Öğr. Gör. Dr. Barış KOCABIYIK ve Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT’un katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda, Komisyon Başkanı Prof. Dr. Murat TAŞAN, fikri ve sınai mülkiyet haklarının üniversitemizdeki süreçleri hakkında bilgi verdikten sonra, Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞCI DURGUT komisyon görev ve yetkileri ile buluş başvuru süreçlerinden bahsetti.

Toplantıda üniversitemiz için fikri ve sınai mülkiyet hakları süreçlerinin daha iyi yönetilmesi adına komisyon üyelerinin görüş ve önerileri alınarak toplantı tamamlandı.