2023-04-14

Üniversitemizde İftar Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan Ayı münasebetiyle Üniversitemiz Senato Üyeleri ve NKÜ Danışma Kurulu Üyelerine iftar verildi.

Sosyal Yaşam Merkezi Yemekhanesinde organize edilen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, NKÜ Danışma Kurulu Üyeleri Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz GÜNAY, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet ÇETİN; yine ev sahibi olarak Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, NKÜ Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Üniversitemiz Fakülte Dekanları, Enstitü, Yüksekokul, MYO Müdürleri, Senatörler, TEKNOFEST 2023 Yarışması Finalist Öğrencileri ile Danışmanları ve NKÜ Uluslararası Öğrenciler Topluluğu Üyeleri katıldı.

İftarda konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN Mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olması diledi. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ndeki bilimsel gelişmeler, projeler, yatırımlar, akreditasyon çalışmalarına ilişkin güncel konular hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve Üniversite-Sanayi iş birliklerinin önemini vurgulayarak, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve şehrimize yaptıkları katkılardan dolayı NKÜ Danışma Kurulu’na teşekkür etti.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’in okuduğu duanın ardından, İftara davetli olan TEKNOFEST 2023 Yarışmasında finale kalan ve TÜBİTAK desteği almaya hak kazanan Öğrenciler takımlarını tanıtarak, projeleri hakkında konuklara sunum yaptı.

İftar programı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.