2023-04-08

Üniversitemizde İftar Verildi

Üniversitemiz İdari Birim Yöneticileri, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in de katıldığı iftarda bir araya geldi.

NKÜ Yemekhanesinde organize edilen iftara Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Daire Başkanları ile Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve MYO Sekreterleri katıldı.

İftar sonrası yapılan yemek duasının ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Mübarek Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışmanın arttığı kutsal zamanlar olduğuna vurgu yaparak, Ramazan’ın tüm Türk ve İslam Âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN konuşmasının devamında, ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diledi.

İftar programı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.