2023-12-22

Üniversitemizde ‘Sportif Performansın Görünmeyen Yüzü: “Egzersiz ve Spor Psikolojisi” Semineri’ Gerçekleşti

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen ‘Sportif Performansın Görünmeyen Yüzü: “Egzersiz ve Spor Psikolojisi” konulu seminer gerçekleşti.

21 Aralık 2023 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğin konuşmacısı Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Veysel KÜÇÜK oldu.

Programa Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Oya Onat KOCABIYIK, Şarköy MYO Müdürü ve Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Dr. Serkan AYDIN, Psikoloji Bölümü ve Spor Bilimleri Fakültesi’nden akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Programın sonunda konuşmacı Prof. Dr. Veysel KÜÇÜK’e günün anısına takdimde bulunuldu.