2023-11-13

Üniversitemizde “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Oratoryo Programı” Gerçekleşti

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Araştırmaları Topluluğu (USAT), Halk Dansları Topluluğu ve Müzik Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Oratoryo Programı gerçekleşti.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen programda Oratoryo, salonda izleyici koltuklarında yer alan öğrenciler tarafından seslendirilirken; Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve halk oyunları ise sahnede yine öğrenciler tarafından ve Müzik Kursu Eğitmenlerinin katkılarıyla icra edildi.