2024-03-13

Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı



Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Koordinatörleri ve Öğrenci Toplulukları Başkanlarının katılımları ile 2023-2024 Akademik Yılı Güz yarıyılı faaliyetlerinin değerlendirildiği ve Bahar Yarıyılı faaliyetlerine yönelik yol haritasının konuşulduğu öğrenci toplulukları bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rektörlük Konferans salonunda yapılan toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Hayrabolu MYO Müdür V. ve Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkzi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Dr. Öğr. Üyesi Serkan AYDIN ve Başkanlık ilgili birim idari personeli katıldı.

Topluluk koordinatörlerinin görev ve sorumlulukları, danışmanlık faaliyetlerinin kapsamı, topluluklara üyelik, öğrenci topluluklarının etkinliklerinin planlanması, salon tahsis süreci ve topluluk etkinliklerinde karşılaşılan problemler ve çözüm süreci gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıda, Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulunun, öğrenci topluluklarının amaçlarına ilave olarak 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci-mezun buluşmaları, kariyer günleri ve toplumsal katkı çalışmaları konularında da daha yoğun faaliyetlerin gerçekleştirilmesi yönündeki önerisi paylaşıldı.

Bilgilendirme sonrasında öğrencilerin sorun ve önerileri dinlendi.