2021-12-23

İdari Yargı Hakimliği Söyleşisi Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye Topluluğu tarafından “İdari Yargı Hakimliği Üzerine Söyleşi” isimli etkinlik düzenlendi.

Bursa Bölge İdare Mahkemesi 1. İdari Dava Dairesi Başkanı Osman ERKAN’ın konuşmacı olduğu programın moderatörlüğünü, NKÜ Maliye Bölümü Öğretim Üyesi ve Maliye Topluluğu Koordinatörü Doç. Dr. Gamze Yıldız ŞEREN yaptı.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa, İİBF Maliye Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ömer ESEN’in yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Söyleşide konuşan Osman ERKAN, idari yargı hakimliği, idari yargı ve adli yargı ayrımı, mesleki sorunlar, idari hakimlik mülakatı gibi öğrencilerin merak ettiği pek çok konu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Programın sonunda Maliye Topluluğu Koordinatörü Doç. Dr. ŞEREN, günün anısına Osman ERKAN’a teşekkür belgesi takdiminde bulundu. Etkinlik, soru-cevap bölümüyle sona erdi.