2015-03-20

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerine Verimli Ders Çalışmanın Önündeki Engeller ve Çözüm Yolları Konferansı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Arap Dili ve Belagatı Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Osman Arpaçukuru tarafından İlahiyat Fakültesi öğrencilerine “Verimli Ders Çalışmanın Önündeki Engeller ve Çözüm Yolları” konulu bir konferans verildi.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda görsellerle desteklenerek gerçekleştirilen konferansta, verimli çalışmanın mahiyeti, engelleri ve bunların üstesinden gelme yolları konularının yanı sıra verimli çalışmanın nasıl sağlanacağı, bunun teknik ve kurallarının neler olduğu ve verimli çalışmanın öğrenciye kazandırdıkları hakkında bilgiler aktarıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra akademik personelin de dinleyici olarak katıldıkları konferans başarılı bir şekilde sona erdi.