2019-07-03

İrfan DEMİR’den Ziyaret

Tekirdağ’ın duayen eğitimci ve idarecilerinden İrfan DEMİR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve Üniversitemizin kuruluş tarihçesinden bahsedildi. İrfan DEMİR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye değer üreten bir kuruma dönüşmesinin gurur vesilesi olduğunu belirtip, Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e akademik ve idari çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, geçmişi ve geleceği ile Tekirdağ’dan ayrı düşünülemez. Bizler de Tekirdağ sevdalısıyız. Eğitimci hassasiyeti ve hemşerilerimizin teveccühü ile hem Üniversitemizi ilerletmek, hem de şehre ve bölgeye fayda üretmek amacındayız. Bu gayeye ulaşırken büyüklerimizin de desteği bizlere ışık tutacaktır” dedi.