2023-11-28

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” Konulu Söyleşi Şarköy MYO’da Gerçekleşti



Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı öğretim görevlileri Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL, Öğr. Gör. Sinem AKMAN ve Öğr. Gör. Aygün KALIN tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Geçmişten Günümüze Türk Mutfak Kültürü” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Şarköy Meslek Yüksekokulu konferans salonunda 07.11.2023 saat 13:30 da gerçekleşen etkinlikte katılımcılara geçmişten günümüze Türk mutfak kültürü, Atatürk Sofraları ve Atatürk'ün sevdiği yemekler hakkında da bilgiler verildi.